Skip to main content
Sway FIT YOUR WAY

Политика за управление на личните данни.

1. Въведение

Ние от спортен комплекс Sway се отнасяме сериозно към вашите лични данни и ги използваме единствено, за да се свържем с вас или да ви легитимираме, когато правите резервации за използването на нашите услуги. Без тези данни, например вашия телефонен номер, ако възникне обстоятелство, което би попречило на използването на някоя от нашите услуги, ние ще се свържем с вас.

Средствата за комуникация с вас са имейл и телефон. Ако не желаете да използваме, някой от тези средства, моля да го заявите при следващото Ви посещение в нашия комплекс.

Всички данни които събираме и обработваме са в съответствие на законите на Република България и Общия Регламент за Защита на Данните (GDPR).

2. Какви лични данни събираме?

Данните, които попълвате във формата ни за онлайн резервации се записват на сървърите на хостинг компанията в кодиран вариант и само адмнистраторите на уебсайта и собственика имат достъп до тях:

  • Име и фамилия
  • Имейл
  • Телефон за връзка
  • Информацията въведена в полето Съобщение на контактната ни форма

3. За какво ви използваме данните и за колко дълго ги съхраняваме?

  • За да имаме средства за комнукицация с вас, във връзка направените резервации и условности, които могат да възникнат
  • За да можем да Ви потвърдим или отменим направената резервация
  • За да правим маркетингови анализи – например колко мъже и колко жени на месец ползват нашите съоръжения

4. Защита на вашите данни

Ние спазваме строга политика за защита и съхранение на вашите данни, всички сървъри са защитени с най-модерните средства срещу проникване в тях. Достъпа е сведен до администраторско и управленско ниво.

5. Бисквитки (Cookies) и следене на вашите действия в уебсайта

Нашия уебсайт използва бисквитки с цел да Ви направи престоя удобен и приятен. Освет това биствитките се ползват, за да знаем ако възникне проблем на уебсайта – например някоя страница не зарежда.

По същество бисквитките са малки текстови файлове, които се записват на вашия компютър чрез нашия уебсайт, които помагат да разберем какъв браузър използвате, каква операционна система и какъв език. Без тях ние няма да можем да подържаме добро ниво на онлайн услугите ни. Имайте в предвид че повечето браузъри приемат автоматично бисквитките. Ако не желаете, моля Ви да проучите как да ги конфигурирате във вашия браузъри. Важно е да се знае че бисквитките, които популярните браузъри ползват – Chrome, Mozilla, Safari, Internet Explorer не е четат информацията, която съхранявате на вашите устройства. Ако се интересувате повече за тях, на този уебсайт има подробна информация – http://www.allaboutcookies.org/

6. Вашите права относно вашите лични данни

  • Право на информация – какво съхраняваме, защо и как я съхраняваме.
  • Право на достъп до вашите лични данни. Това е право да получите копие на личните данни, които съхраняваме.
  • Право на поправка – възможно е данните, които имаме за вас да са неистински. Вие имате право да ги коригирате по всяко време.
  • Право да унищожим тази информация – може да поискате заличаването на вашите данни по всяко време. За тази цел моля да заповядате в нашия комплекс, с документ за самоличност и ние ще изпълним вашето искане.
  • За упражняването на правата, ще ви поискаме документ за самоличност – лична карта, паспорт или шофьорска книжка.

Ако по някакъв начин не сте съгласни с отказа ни моля да се свържете с Комисия за защита на личните данни.

Адрес: гр. София, ул. „Иван Евстатиев Гешов“ № 15,
Tелефон: (02) 940 20 46
Факс: (02) 940 36 40
Имейл: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg

7. Промяна на политиката за защита на личните данни

Нашата политика за защита на данни може да се обновява от време на време. Ние поемама задължението да ви уведомим своевременно чрез имейл или чрез съобщение на нашия уебсайт.