Skip to main content
дори през зимата

Футбол на

закрито.

Свържете се с нас
дори по тъмно

Обичаш футбола? Ела и поиграй с приятели.

Спортен комплекс SWAY разполага с футболен терен на закрито, който е идеалното място както за тренировки, така и за организирани мероприятия като футболни турнири, тиймбилдинги и детски рождени дни. След играта, гостите могат да отдъхнат и да се почерпят в кафе-зоната или в някоя от специалните зали за празнуване.

Разгледайте галерията ни и не се колебайте да се свържете с нас!

Свържете се с нас
fit your way

Условия и цени за наемане на залата.

Ако ще ни посетите за първи път, бихме искали да Ви запознаем с нашите правила. За да резервирате игрището в удобно за Вас време е необходимо да направите резервация на телефон +359 89 573 2226 или през формата на сайта. Цената за наемането на игрището е 80 лв. на час

Правила на залатаСвържете се с нас
КАРТИ МУЛТИСПОРТ

КАКВО Е MULTISPORT.

MultiSport е програма за социални придобивки, насочена към служителите на дадена фирма, която гарантира достъп до стотици различни спортни обекти – фитнес зали, спортни студиа, басейни в цяла България. Това е карта, създадена на базата на месечен абонамент, която ви позволява да посещавате който и да е обект от партньорската ни мрежа. Единственото условие е да получите картата си от своя работодател!

Веднага щом получите своята карта от работодателя си, можете да я използвате в който и да е от стотиците ни партньорски обекти. Покажете своята персонална MultiSport карта на рецепцията, като удостоверите самоличността си с документ, издаден от компетентните държавни, общински, образователни или други институции, и съдържащ вашето име, фамилия и снимка (например лична карта, паспорт, шофьорска книжка или студентска лична карта) – и готово.

Научете повече
информация

Често задавани въпроси.

Тук сме се постарали да отговорим на най-често задаваните въпроси от нашите посетители. Ако не намирате дадена информация, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Работно време

Спортна зала SWAY  работи без почивен ден от 7.00ч до 22 ч., за да може всеки, който има желание, да я посети.

Трябва ли да си носим топки

Спортната зала разполага с топки на терен. Но ако вие имате предпочитания за ползването на ваши, не е проблем да ги използвате.

Има ли съблекални и душове

Спортната зала разполага със съблекални и душове които са на ваше разположение.

Залата отоплява ли се

Спортната зала не се отоплява, но е достатъчно топло и проветриво.