Skip to main content
спортен комплекс SWAY

Фитнес зала.

Свържете се с нас
fit your way

Тренирай активно.

Върху целия втори етаж в спортен комплекс Sway се простира модерно оборудван фитнес, който разполага с всички необходими уреди за Вашата пълноценна тренировка на световноизвестния лидер TECHNOGYM.

Ако искаш да влезеш във форма, направи го при нас!

Свържете се с нас
винаги в добра форма

Протеинов бар.

На разположение на посетителите на спортен комплекс SWAY е и протеинов бар. Той е едно прекрасно място за релакс, където може да се насладите на правилната напитка преди или след тренировка. Барът предлага голямо разнообразие от продукти, предназначени за увеличаване на резултатите и възстановяване след тренировка.

КАРТИ МУЛТИСПОРТ

КАКВО Е MULTISPORT.

MultiSport е програма за социални придобивки, насочена към служителите на дадена фирма, която гарантира достъп до стотици различни спортни обекти – фитнес зали, спортни студиа, басейни в цяла България. Това е карта, създадена на базата на месечен абонамент, която ви позволява да посещавате който и да е обект от партньорската ни мрежа. Единственото условие е да получите картата си от своя работодател!

Веднага щом получите своята карта от работодателя си, можете да я използвате в който и да е от стотиците ни партньорски обекти. Покажете своята персонална MultiSport карта на рецепцията, като удостоверите самоличността си с документ, издаден от компетентните държавни, общински, образователни или други институции, и съдържащ вашето име, фамилия и снимка (например лична карта, паспорт, шофьорска книжка или студентска лична карта) – и готово.

Научете повече